KLT2019 - Aankondiging


Welkom op ons 21ste Kroegloperstoernooi

Graag willen we langs deze weg aandacht vragen voor het gezellige kroegloperstocht toernooi (editie 21) welke zal gaan plaatsvinden op zaterdag 1 juni a.s. (2 dagen na Hemelvaartsdag) in het pittoreske Noorbeek, wederom georganiseerd door SV De Juiste -Z-.Gezelligheid staat voorop in dit toernooi, schaken is een belangrijke bijzaak, speelkaarten en dobbelstenen spelen de hoofdrol deze dag! Wederom net als de laatste 2 edities zal het speelschema worden toegepast met als uitgangspunt dat elk team zoveel mogelijk verschillende tegenstanders krijgt en ook nog zo veel mogelijk kroegen c.q. thuislokaties aandoet. Er is uiteraard weer GEEN inschrijfgeld (waar vind je dat nog?) en er zijn enkele prijzen in natura (lees: bierpakketten!). Twee dagen na hemelvaartsdag is inmiddels traditie we hopen dat het ook dit jaar weer een goedbezocht en gezellig evenement wordt.

Van 10.45 tot 17.15 uur spelen we 6 minuten partijtjes in 4 of 5 lokaties (minstens 2 thuislokaties!) met teams van 3 personen die uiteraard een originele, creatieve, ludieke naam verzinnen. Daarbij kunnen er biertjes in alle soorten en maten genuttigd worden (tip van de dag: Erdinger weissbier halve liters!!!), er zal voor broodjes, soep en warme snacks tijdens de lunchpauze gezorgd worden en vooral gezelligheid en een relaxte sfeer staan centraal.

Na afloop van de prijsuitreiking is er weer de mogelijkheid om samen de dag af te sluiten middels het befaamde "Tinus-diner"

Ik zou willen vragen of jullie binnen de club of elders willen polsen of er interesse is voor dit jaarlijkse evenement (evt. door deze mail door te sturen naar jullie leden). Mocht je geen 3 man op de been kunnen brengen, dan kan altijd bekeken worden of dit aangevuld kan worden met andere "los lopende schakers". Voor alle informatie omtrent dit evenement zie verder onze website http://dejuistez.nl, onder het Menu Kroeglopen 2017 is de volledige eindstand en een heleboel foto's van vorig jaar te bewonderen. Ook is er info te vinden over edities van vorige jaren (eindstanden, verslagen en foto ́s), kies dan het Menukopje Vorige seizoenen en dan in dat betreffende seizoen kroeglopen


Nog even de laatste 5 winnaars memoreren:

2014 Een Overschat Fenomeen: Jasper Zilverberg, Maarten van Laatum en Joost de Bruin

2015 De Vaste Hand: Bart van der Zwet, Frans Wolferink en Theo van de Meerakker

2016 Drie Bier en één Witte Wijn: Tom Koolen, Mick Godding, Tom Katoen en Emel Beciri

2017 Damclub de verkeerde Lopers: Jeroen van Ginniken, Eric Hoefsmit en Jan Broekhuis

2018 De Bibberende Hand: Bart van der Zwet, Frans Wolferink en Theo van de Meerakker

Ik reken er op dat deze Bibberende Handen met man en macht hun titel komen verdedigen! Een kanttekening/waarschuwing daarbij: Het is namelijk net zoals in de Champions League nog nooit een team gelukt om ons Tournooi 2 jaar achter elkaar te winnen! Een uitdaging zo gezegd!!

Om aan de nieuwe wet AVG te voldoen zal op de dag zelf bij de inschrijving een presentielijst klaarliggen met alle namen van de deelnemers, gevraagd wordt om je paraaf te zetten dat je accoord gaat met het publiceren van de foto’s die gemaakt zullen worden op 1 juni.
Sluiting inschrijving: woensdag 29 meiVoor genoeg bier en een perfecte sfeer zal gezorgd worden!


In afwachting van jullie komst naar het prachtige Heuvelland,

Mariëlle Meijs, voorzitter DJZ
Rob Zink, organisator E-mail: rzink@home.nl

Tel.: 06-25283699 (met app- en sms-faciliteit!)


Voor meer technische info kies boven in het menu KLT2019.